Bonuskortit hiiteen

Sen lisäksi, että Suomen vähittäiskaupan keskittyminen nostaa hintoja, tekee se kanta-asiakasohjelmista järjettömiä. Niinpä päätin koota yhdelle sivulle ohjeet bonuskorttien irtisanomiseen.

K-Plussa

En löytänyt plussa.com-sivustolta ohjeita, mutta eroaminen onnistui lähettämällä nimi, osoite ja kortin numero sähköpostilla osoitteeseen plussa@kesko.fi.

S-Etukortti

Asiakasomistajajärjestelmän säännöt:

2.3.1 Eroaminen

Asiakasomistaja voi halutessaan erota osuuskaupan asiakasomistajuudesta, jolloin hänelle palautetaan osuusmaksu osuuskaupan sääntöjen määräämällä tavalla.

Asiakasomistajan on ilmoitettava eroamisestaan kirjallisesti eroamisilmoituksella, jossa on annettava kaikki pyydetyt tiedot. Ilmoituksen allekirjoittamalla eroava hyväksyy asiakasomistajuuden päättymiseen liittyvät menettelyt ja asiakasomistajaetujen lakkaamisen. Samalla hänen tulee palauttaa kaikki lopetettuun jäsenyyteen liittyvät S-Etukortit.

Ero astuu voimaan, kun eroilmoitus on toimitettu osuuskaupan toimipaikkaan tai osuuskaupan konttorille. Eroamishetkellä lakkaa oikeus kaikkiin asiakasomistajaetuihin koko asiakasomistajatalouden osalta. Myös oikeus S-Pankin tarjoamiin asiakasomistajaetuihin päättyy. Mikäli asiakkaan asiakkuus S-Pankissa jatkuu jäsenyyden päätyttyä eikä hän enää kuulu mihinkään asiakasomistajatalouteen, sovelletaan S-Pankin palveluihin muille kuin osuuskauppojen asiakasomistajatalouteen kuuluville tarkoitettua palveluhinnastoa.

Yritin tiedustella onnistuuko eroaminen sähkö- tai tavallisen postin välityksellä, mutta tämä ei kuulemma ole mahdollista. Asiakaspalvelu- ja asiointipisteden sijaintia voi etsiä täältä. Ja jos on S-Pankin asiakas, kannattaa huomioida muuttuva hinnasto. Esimerkiksi asiakasomistajalle ilmaiselle S-Tilille tulee erotessa kuukausimaksu 2€/kk.

YkkösBonus

YkkösBonus-säännöt:

Kanta-asiakkuudesta voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteella: YkkösBonus-kanta-asiakaspalvelu, PL 39, 00501 Helsinki.

This entry was posted in Finnish. Bookmark the permalink.

Comments are closed.